Neće ih niko ni za džabe: Jabuke rodile kao nikada, poljoprivrednici njima hrane svinje (FOTO)
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Jeretik
Poljoprivrednici , stocari , vocari , da bi izbegli ovakve situacije, ocigledno je , da moraju ako zatreba imati i " plan B " . Plus sto je zarada na finalnom proizvodu i veca . Rakija , slatko , sokovi , mesne preradjevine , udruzivanje i podizanje hladnjaca i sl. Ako misle da su ulaganja prevelika neka izracunaju koliko gube zbog ucena otkupljivaca .Lako je " popovati " , ali zvuci mi razumno ?
deda Vasa
Nije jabuka za svinje, greota je. Sve to lepo izmelješ, dodaš DO 5% šećer, staviš u buriće da provri i pečeš rakiju bez metil alkohola. Ja to radio, sad radi sin. Pijemo čistu rakiju i dajemo prijateljima. Neko reče - težak je to posao. Pa ja ne znam za posao koji je lak, ali zadovoljstvo je važnije.
Marijana Bakov
A mi uvozimo jabuke,ej zivote.