≫
Pljeskavice i ćevapi postaju luksuz: Veliko poskupljenje junetine, mesari u problemu
≫
Zbog izvoza junetine u Tursku i nestašice na srpskom tržištu meso za roštilj poskupelo 20 posto za mesec dana
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Realista
A seljak, onaj ko to sve proizvede, i dalje krpi kraj sa krajem.
Nina
Za meso se ne brinem, ali hleb nam je najjeftiniji, a postaje luksuz. Nekad je pasulj I krompir bili sirotinjska hrana, a sada je samo trava dostupna sirotinji ( ima je, pada kisa).
Alek
Izvoze jeftino da dođu do deviza, a nadoknadu do zarade plaćamo kao i obično, mi potrošači.