Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
sanja
Ne znam sta su potrebne prijave?po meni bi inspektori trebali da svaki dan izadju na teren i pročešljaju jedan zadati deo i tako u krug uvek da se proverava tako da privatnici uvek budu na stend bayu!
Ivana
Dzabe vam sve kad do 30te prijavljuju preko omladinske zadruge!
Mungos
Mogla bi i sanitarna inspekcija da češlja splavove kao i supermarkete, jer radnici ne peru ruke, šetaju se miševi po radnjama, kuhinje na splavovima su blago rečeno užasne i štrokave.