Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
H
Moja prijateljica grkinja se cudila zasto mi ne peremo koru pomorandze pre nego sto je izrezemo! To dozivljava kao da jedemo koru od banane. Prljavu.
čarls bronson
Mislim da je ovo samo rat uvoznika . Tako su pre par godina neki pustili vest da je limun iz Grčke i Turske otrovan i onda je profitirao uvoznik limuna iz Argentine, a ovaj citrus je sa 130,oo RSD skočio na 350,oo RSD po kilogramu u maloprodaji.
čarls bronson
Ako nije kora za upotrebu onda ne bi trebalo da bude ni ostalo, jer nije to čokolada, omot baciš čokoladu pojedeš . Ako je taj stimulator sazrevanja ubrizgavan morao je proći i kroz koru.