Jedemo otrovan paradajz i to piše na deklaraciji: Evo kako da ga prepoznate - ima ga na svakoj pijaci, možda ste ga i vi kupili!
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
DIA
Sramno Trovanje Nas koji zadnji dinar damo na hranu koja je 0 kvaliteta, Ministar poljoprivrede, i ostali po ceni da Pocrkamo, Ništa ne Radi
Jasmina
Ma i nasi prskaju preventivno.strasno!umesto da prskaju samo kad je potrebno i to propisanim dozama.ne bi nas trovali nego...
Kostadin
Isto nam je i sa nazovi domaćim paradajzom...uveri potpuno zeleni paradajz, pa ga uveče isprskaju u gradu gajbicama određenom hemikalijom, tako da je do ujutru potpuno crvene boje. Seme koje se koristi za rasad je kupljeno na crno u poljoprivrednoj apoteci - u zemljama EU je zabranjeno ( uglavnom je mađarske proizvodnje), a tek koliko se paradajz dok je u rastu na stabljici prska...kad bi samo znali...sledeći po količini pesticida su kornišoni i paprika...