Prodaju nam loše kopije pravih proizvoda: Nutela koju kupite ovde, u Hrvatskoj ili Češkoj nije ista ko ona u Španiji ili Francuskoj!
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
David
Probao sam sve eurokremove i čokoladne namaze.Na kraju sam odlučio da je džem najbolji.Džem od drenjaka,šipka,kajsije i od smokve domaći ako gdje nabavim.Svaki džem je bolji od nutele koja je od 2000 godine sve gora i gora.
Kale
То је тако од 90-их. То важи за сву увозну робу...храну, обућу, одећу, парфеме...итд. Неће се то мењати јер они зарађују на нама.
Француз
Не само квалитет, него и цена. У Француској је тегла од 1кг оригиналне италијанске нутеле јефтинија него у Србији тегла од 750гр нутеле пољске производње. Ајде разумео бих да уз лошији квалитет иде и нижа цена, али код нас је неквалитетније, а скупље