≫
CENOVNIK: Da li su jeftiniji domaći ajvar, turšija, ljutenica i kuvani paradajz ili da to kupite u radnji!
≫
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
sneki
Najbolja i najukusnija zimnica je kad je napravis sam a ne kupovati i jesti bog zna sta a pritom je sve to bezukusno bacanje para
Podelite komentar
Jeca
Grdan je to ajvar po vasoj racunici, mastan i preslan. Ali barem ima patlidzan!
Podelite komentar
Majkl
Сви који продају ајвар, љутеницу, кувани парадајз, туршију и остале врсте зимница то раде са зарадом. Али не плаћају сви и порез држави. Дискутовати о квалитету индустријских производа и домаћих нема логике. Домаће је домаће. Нити је реална цена од 120 динара по самопослугама, а још мање је реална цена од 450 до 500 код разних домаћина. Мене је ове године у домаћој режији за своје потребе зимница изашла 70 динара за литар куваног парадјза, 250 динара тегла ајвара од 700 грама. Рад логично да не рачунам, јер сам радио за себе, а све остало је урачунато. Туршију ћу тек да стављам, па још немам формирану цену.
Podelite komentar
Мала плата
@Majkl
Велики део зимнице спремим сама. Са свим изреченим се слажем осим са делом за куповину код домаћина. Домаћин мора да заради нешто. Зашто би радио за џабе. Ко не воли да прља руке, нека купи квалиттетну зимницу у продавници. Тамо за ајвар као из домаће радиности треба дати око 1000дин. за 1kg. Ко воли квалитет нека прави сам или нека плати. :)
Podelite komentar
milos
Ocigledno je da je u marketima skuplje ako se radi o pravom povrcu a da su jeftiniji oni proizvodi koji sr mogu praviti od otpadnog povrca poslednje kategorije. Ali tako je i sa mesom i ostalim namernicama. Zato ne dovodite ljude u zabludu. Ko ima uslove treba sam da sprema zimnicu ako nista bar je zdravije.
Podelite komentar
Kanađanin
Nije svaki ajvar isti. Ja bolji ajvar nisam jeo od taštinog domaćeg a kupovni znaju biti koliko jeftini toliko i očajni ili skuplji i prihvatljivi. Takođe, ko sam pravi zna šta stavlja i kako voli.
Podelite komentar
Vuki
A što moram da jedem taj ajvar i sve to ostalo, jel se neko zapitao?
Podelite komentar