ILIĆ: Beograd na vodi gradi 20.000 ljudi!

 
  • 4

- Nijedan grad u Evropi ne drži 88 hektara zemlje zarobljene železnicom u centru grada kao što je to slučaj u Beogradu - naveo je ministar građevinarstva i urbanizma u ostavci

Na projektu izgradnje poslovno-stambeno-kulturnog kompleksa Beograd na vodi moglo bi da se zaposleni najmanje 20.000 domaćih građevinara, kaže ministar građevinarstva i urbanizma u ostavci Velimir Ilić.

- Računa se da će u kontinuitetu na tom projektu raditi nekoliko destina hiljada građevinara. Ako se sada na saobraćajnom Koridoru 11 u ovoj fazi angažuje 5.000 putara, sigurno je da će biti 20.000 radnika koji će raditi u kontinuitetu na projektu Beograd na vodi - rekao je Ilić.

Ilić je na skupu Privredne komore Beograda "Kafica sa privrednicima", koja se održava u okviru projekta "Beograd grad investicija", naveo da je to šansa za domaću građevinsku industriju.

- Nijedan grad u Evropi ne drži 88 hektara zemlje zarobljene železnicom u centru grada kao što je to slučaj u Beogradu - naveo je Ilić i zapitao se šta će teretni vozovi i opasan teret u centru grada ili prateći objekti poput ložionica ili perionica.

(Telegraf.rs/ Beta)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nole

    18. februar 2014 | 15:49

    Gospodine Ilicu tu pricuBranko Pesic nije pricao kad je gradio Beograd To se neradi danas a kad bude pocelo onda pricajte

  • Sultan

    18. februar 2014 | 15:45

    Ne lazite narod vise

  • Cika kure

    18. februar 2014 | 19:07

    VEROVATNO KINEZA??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA