Mali: Grad nije odgovoran za incident na sajmu

 
  • 2

On je naveo i da grad Beograd nije nadležan za jučerašnji incident, ali da je nažalost povređeno četvoro dece u incidentu koji se dogodio na teritoriji glavnog grada

Predsednik Privremenog organa Beograda Siniša Mali izjavio je da grad nije odgovoran za incident na Beogradskom sajmu u kome je povređeno četvoro mališana, ali će inicirati rad na donošenju propisa koji će urediti tu oblast.

– Interesantno je da ne postoji zakonsko rešenje koje reguliše način kontrole ovakvih tobogana i dečijih vrteški i zbog toga ćemo mi kao grad u što kraćem vremenskom periodu, nadam se već sutra, inicirati kod nadležnih organa da vidimo kako da izmenimo, dopunimo ili napravimo zakonsku regulativu, da preduzmemo korake kako bi smo izbegli ovakve stvari – rekao je Mali.

On je naveo i da grad Beograd nije nadležan za jučerašnji incident, ali da je nažalost povređeno četvoro dece u incidentu koji se dogodio na teritoriji glavnog grada.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pecanac

    24. januar 2014 | 11:04

    Ma prosto covek da ne poveruje tj.mi smo na vlasti ali nismo krivi nego krivce trazimo u ove pre nas sramota...

  • Nina

    24. januar 2014 | 14:00

    To sam znala i pre nego sto ste objavili tu sramotu,strasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA