MNOGO SMO NERVOZNI: Vozač autobusa odbranio Bus plus kontrolorku od putnika!

Vozač je autobus zaustavio na stajalištu "Dalmatinska" i sprečio da verbalni napad agresivnog putnika preraste u fizički

  • 24

Na liniji 27 kontrolorku Bus plusa M. S. juče je verbalno napao putnik koji nije imao kartu. Eskalaciju napada sprečio je vozač autobusa I. D. koji je zaustavio vozilo i predupredio fizički napad.

Vozač je autobus zaustavio na stajalištu "Dalmatinska" i sprečio da verbalni napad agresivnog putnika preraste u fizički. Tim povodom kontrolori i uprava kompanije "Apex" otvorenim pismom zahvalili su se kolegama vozačima Gradskog saobraćajnog preduzeća.

-  Koristimo ovu priliku da mu se zahvalimo, kao i svim kolegama koji su i do sada u sličnim slučajevima, pružajući nam pomoć, svoju ličnu bezbednost podredili ljudskosti. U vremunu kada na posao odlazimo strepeći za svoju elementarnu sigurnost, nezaštićeni od teških verbalnih i fizičkih napada jednog broja putnika koji ne žele da plate uslugu koju koriste, zahvalni smo na pomoći koju dobijamo od vozača javnog prevoza - saopštila je kompanja "Apex".

Kako se dodaje u saopštenju, zaposleni u ovoj kompaniji su svesni da vozači, braneći ih, mnogo rizikuju, ali da bi im bez njihove hrabrosti, posao bio još teži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shon

    23. januar 2014 | 17:34

    Ne mogu da razumem taj strpen idiotluka da neko fizicki napada osobu koja radi svoj posao,a ne razumem ni budale koje to podrzavaju. Ako ti ne valja GSP idi taksijem,bajsom,kolima,pesaka. I ja se svercujem ali nikad ne bih toliko nisko pao da za 70 dinara nekoga udarim,posebno ne zenu.Izadjem i sacekam drugi bus ili prosetam ako sam blizu.A ko hoce besplatan gradski prevoz neka se preseli gde to ima.

  • Vladicaj

    23. januar 2014 | 17:00

    Ma da uvek su oni neduzni, pa cak I onaj put kada su tukli onog lika iz Crne Gore.

  • Ajsajsbejbi

    23. januar 2014 | 18:42

    A I sami kontrolori ne znaju koja su im ovlascenja pa ako nemas kartu,hoce I da biju. A sto narod nema 'leba da jede, o tome se ne pise.. Mozda smo zbog toga I nervozni. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA