Konstituisana opština Voždovac, Mirković predsednik opštine

 
  • 2

Mirković je na mesto predsednika Skupštine opštine izabran sa 45 glasova za, dok je protiv bilo osam odbornika, uglavnom iz Demokratske stranke

Potvrđivanjem mandata odbornicima i izborom Aleksandra Mirkovića iz Srpske napredne stranke na mesto predsednika Skupštine opštine Voždovac, danas je konstituisana skupština te beogradske opštine.

Mirković je na mesto predsednika Skupštine opštine izabran sa 45 glasova za, dok je protiv bilo osam odbornika, uglavnom iz Demokratske stranke.

Pored Mirkovića, izabran je i njegov zamenik Milan Rajković iz SNS, koji je do sada obavljao funkciju predsednika Skupštine opštine.

Na konstitutivnoj sednici za sekretara skupštine izabran je Branko Nedeljković iz Demokratske stranke Srbije, a za njegovog zamenika Bojana Radaković iz SNS.

Novoizabrani predsednik voždovačke skupštine rekao je novinarima da očekuje da će do kraja nedelje ili do sredine sledeće sedmice biti poznat kandidat za predsednika te beogradske opštine, kao i da će biti izabran u zakonskom roku.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sladja

    21. januar 2014 | 15:12

    Valjda će se sada neko setiti da sredi ruglo od Kolubarske ulice koja se nalazi preko puta zgrade opštine. Ni lepšeg mesta ni ružnije ulice, a mogla bi da bude lepša od arene.

  • perakojot

    21. januar 2014 | 21:52

    Valjda ce se sad neko setiti da sredi ruglo nad ruglima - Kostolacku ulicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA