HIT U BARAJEVU: Most preko koga se može samo pešice! (FOTO)

 
  • 10

Zemunska firma "Galovica" je pre nekog vremena izgradila saobraćajnicu preko potoka Barajevčice, ali za prilazne kolovoze para nije bilo. Građevinari su se pokupili i otišli, a meštanima ove opštine ostalo je da se dive ćupriji od 12,5 miliona dinara preko koje mogu samo pešice

Ništa neobično za Srbiju nije da se krene u gradnju nekog objekta, bez prethodnog proračuna i obezbeđenih sredstava, pa da neka polu završena građevina čami godinama nedovršena.

Stanovnici opštine Barajevo upoznali su se sa jednim tako vešto pripremljenim projektom. Oni imaju most preko koga se može samo - stepenicama.

Naime, Zemunska firma "Galovica" je pre nekog vremena izgradila saobraćajnicu preko potoka Barajevčice, ali za prilazne kolovoze para nije bilo. Građevinari su se pokupili i otišli, a meštanima ove opštine ostalo je da se dive ćupriji od 12,5 miliona dinara preko koje mogu samo pešice.

Kada će se moći i nekim prevoznim sredstvom, za sada nije poznato. Čelnici opštine kažu da para nema, a nije ni poznato kada če ih biti.

- Gradnja mosta je stala zato što je ugovorena samo prva faza izgradnje. Druga faza, koja podrazumeva i te pristupne saobraćajnice nije ugovorena i ne zna se kada će se to dogoditi. Do sada je u gradnju mosta uloženo 12,5 miliona dinara  - kaže direktorka Direkcije za izgradnju Nada Obradović.

Meštani ovog mesta gotovo da imaju jedinstven stav prema ovom opštinskom projektu. Većini nije jasno zašto je bilo potrebe "sručiti" milione u ovaj most jer, kako kažu, ne vodi nigde. "Preko mosta" nalazi se samo fudbalski teren.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    23. februar 2014 | 09:56

    Haha i u zrenjaninu ima most na suvom za pesake

  • Pravoslavac

    23. februar 2014 | 10:23

    A I vama tesko da dovuceta par kamiona tuxane rizle I napravite prilaz ( bar dok barabe ne zavese posao )

  • SerbiX

    23. februar 2014 | 11:45

    Kako put ne vodi nigde? Pa vodi do crkve, a za tako nešto ne trebamo žaliti pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA