UPOZNAJTE BEBU ROĐENU U AUTOBUSU: Mila došla na svet zahvaljujući pribranosti putnika

 
  • 6

Trudnica Maša Vladisavljević nije ni sanjala da će se poroditi u autobusu. Mama i beba se dobro osećaju, a Maši je ovo treća beba

Na početku 2014. godine, čini se da je pažnju prvorođenoj bebi "ukrala" mala Mila, rođena u autobusu na liniji 403 kada je njena mama iz beogradskog naselja Zuce pošla kod lekara na pregled.

Trudnica Maša Vladisavljević je prethodne noći imala bolove, pa je autobusom u osam sati krenula kod lekara. Nije ni sanjala da će se u njemu poroditi. Kada su počeli bolovi pomislila je da će joj biti lakše ukoliko bude ustala. Ipak, tada je shvatila da je porođaj počeo, a kada je povikala da se porađa, ljudi u autobusu joj nisu poverovali jer joj je stomak skrivala jakna.

- Morala sam da sednem na stolicu sa druge strane. Tako je krenulo - priča ova hrabra majka.

Vozač autobusa Dragan Ilić ni sada ne može da veruje šta se dogodilo. Bio je, kaže, u šoku. Ilić je sve vreme bio na vezi sa službom Hitne pomoći. Najpribranija putnica bila je Karolina Anđelković, koja je prihvatila bebu i očistila joj usta kako bi počela da da diše. Mama i beba prevezene su u porodilište u Višegradskoj.

- Dete je žensko 51 centimetar dugačko, 3.050 grama teško, obim glave 33 centimetra. To je pacijentkinji treća beba. Majka i beba su dobro - rekao je dr Sveto Pantović, glavni dežurni lekar GAK "Višegradska".

(Telegraf.rs / Izvor: Rts.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dutch

    2. januar 2014 | 22:39

    E nek je ziva i zdrava,da je čuva Bog i Sveta Majčica!

  • perakojot

    2. januar 2014 | 23:03

    E u nekoj normalnoj zemlji bebica bi dobila besplatnu kartu do 18 god ili sl. Neka je ziva i zdrava samo neka se radjaju srpska deca p i u busu.barem jos 29 miliona da nas bude dace bog

  • apokalipsa

    2. januar 2014 | 22:51

    Bravp

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA