KONAČNI REZULTATI: SNS može sam da formira vlast na Voždovcu sa 36 mandata!

 
  • 1

Po konačnim rezultatima na lokalnim izborima na Voždovcu Srpska napredna stranka je osvojila 36 mandata, DS 7, SPS 5, DSS 4 i SDP 3 odbornička mesta

Prema danas objavljenim konačnim rezultatima opštinske izborne komisije na lokalnim izborima na Voždovcu Srpska napredna stranka je osvojila 36 mandata.

Druga je Demokratska stranka sa sedam odbornika, treća Socijalistička partija Srbije sa pet mandata. Zatim slede Demokratska stranka Srbije sa četiri i Socijal-demokratska partija Srbije sa tri odbornika.

Skupština opštine Voždovac ima 55 mesta. Ostale stranke su ostale ispod cenzusa, a medju njima najviše glasova je osvojila Liberalno-demokratska partija 4,23 odsto.

Predsednik opštinske izborne komisije Zoran Lukić rekao je agenciji Beta da su na jednom biračkom mestu u Činovničkoj koloniji utvrdjene nepravilnosti i da je za 22. decembar zakazano ponavljanje glasanja.

To, međutim, kako je naveo, ne može da utiče na konačan rezultat izbora.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gogi

    16. decembar 2013 | 16:46

    Udarna vest za par pobeda u opstinama? Ovo je bedno.Samo se snimaju a standard pada..Narod i dalje tupav pa naseda na staru foru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA