VUČIĆ: Glasajte, ne prepuštajte izbor onima koji su u manjini!

 
  • 1

- Nisu ovo izbori ni za mene, ni za stranku, već za vas, Voždovčane, za Beograd, a veoma su važni i za Srbiju - rekao je Aleksandar Vučić na završnoj konvenciji SNS-a

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas građanima Voždovca da na lokalnim izborima u nedelju ne biraju političare i stranke, već budućnost, a svojim pristalicama - da izađu na izbore i ne prepuste izbor onima koji su u manjini.

- Nisu ovo izbori ni za mene, ni za stranku, već za vas, Voždovčane, za Beograd, a veoma su važni i za Srbiju - rekao je Vučić na završnoj konvenciji SNS u punoj hali sportskog centra na Banjici.

On je pozvao građane da ne daju glas onima koji bi da ih vrate u Srbiju žabokrečine i mulja, već onima koji gledaju u budućnost.

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je večeras da kriminalci i tajkuni neće vratiti Srbiju u prošlost, žabokrečinu i mulj, i naglasio da je naprednjacima prioritet ekonomski razvoj i smanjenje nezaposlenosti.

- Moja poruka za one koji hoće da vrate Srbiju u mulj i žabokrečinu, kriminal i lopovluk, iz kojih ćete samo vi izlaziti bogatiji, a narod biti sve siromašniji, jasno im poručujem: vičite koliko hoćete, zauzimajte medije koliko hoćete, kupujte političare koliko hoćete, Srbiju pobediti nećete - rekao je lider SNS-a na završnom skupu stranke na Voždovcu pred lokalne izbore 15. decembra.

Vučić je rekao i da ćemo u ovoj godini imati najnižu stopu inflacije u poslednjih 10, da je prvi put u trećem kvartalu ove godine povećan rast industrijske proizvodnje na 3,2 odsto i da su to pomaci koji pokazuju da se stvari menjaju.

On je sa konvencije poručio građanima da treba da očekuju dobre vesti i naveo da "sutra stižu prijatelji sa značajnom finansijskom podrškom koja će biti uložena u pokretanje privrede".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesalomivi

    12. decembar 2013 | 09:38

    Normalno da cu glasati kada dodju neki novi nepoznati neiskvareni ljudi za ove ...nema sanse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA