Goranci na Voždovcu podržavaju SNS i Vučića

 
  • 3

- SNS je jedina partija koja je imala sluha za specifične probleme Goranaca, kao što su prijave prebivališta, dobijanje dokumenata iz matičnih knjiga, i te probleme je rešavala prioritetno - kaže Orhan Dragaš

Građanska inicijativa Goranaca, kao jedina nacionalna organizacija Goranaca u Srbiji, poziva sve Gorance na Voždovcu da podrže kandidate, tj. odborničku listu Srpske napredne stranke (SNS) na predstojećim lokalnim izborima za Opštinu Voždovac.

Dosadašnji predsednik opštine Voždovac dr Dragan Vukanić u prethodne četiri godine je nesebično pomagao Gorancima, kako po pitanju rešavanja socijalnih problema, tako i u rešavanju svakodnevnih problema koji Goranci imaju na ovoj opštini.

- SNS je jedina partija koja je imala sluha za specifične probleme Goranaca, kao što su prijave prebivališta,dobijanja dokumenata iz matičnih knjiga, i te probleme je rešavala prioritetno. Zahvaljujući takvom ophođenju opštinske vlasti Voždovac, Goranci se na opštini Voždovac osećaju kao u svojoj, matičnoj opštini, Gora - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anti antifa

    11. decembar 2013 | 16:32

    Pre 10-15 godina taj isti gospodin je ovo govorio za SPS

  • Stojan P

    11. decembar 2013 | 15:40

    Goranci su nasa braca! Moramo da ih cuvamo. Viva Braca Jerkovic!

  • Frigo

    12. decembar 2013 | 14:27

    Nije ni cudo oni su jako vetar duva.na kosovu podrzavaju tacija takvi su oni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA