SNS: Izvukli smo opštinu Voždovac iz dugova

 
  • 11

- Srpska napredna stranka je ovu opštinu izvukla iz dugova, iako je u poslednje četiri godine kao jedna od najvećih gradskih opština, raspolagala sa najmanjim budžetom - navodi Beogradski odbor ove stranke

Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da su naprednjaci opštinu Voždovac izvukli iz dugova i da je, u prethodnom periodu, voždovačka vlast, predvođena SNS, radila mnogo za bolji život građana te opštine.

Kako se navodi u saopštenju beogradskih naprednjaka, moglo je i mnogo više da se uradi da je postojala podrška gradske vlasti i bivšeg gradonačelnika Dragana Ðilasa.

Beogradski naprednjaci smatraju da je demokratama bilo važnije da skupljaju novac u centralni budžet i da se nisu bavili građanima niti videli kako se živi u pojedinim opštinama, gde DS nije deo lokalne vlasti.

- Srpska napredna stranka je Voždovac izvukla iz dugova, iako je u poslednje četiri godine kao jedna od najvećih gradskih opština, raspolagala sa najmanjim budžetom - navodi se u saopštenju.

SNS predvođena njenim liderom, prvim potpredsednikom vlade, Aleksandrom Vučićem, kako je saopšteno, neće posustati u borbi protiv korupcije, jer je njihov posao da povrate ekonomsku moć i zapošljavaju ljude.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodjak sa sela

    24. novembar 2013 | 18:52

    Hvala nemojte nas vise spasavati ,jer je primetno da sve dublje i dublje tonemo!

  • zullu

    24. novembar 2013 | 18:32

    Zato izgubili danas?

  • Pamtim ko slon

    24. novembar 2013 | 20:26

    Sportski centar je u vreme žutih bio u plusu a sad su ga napredni za četiri godine uvalili u dug od 45 miliona...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA