SVI NA ADU! Beograđani, posetite jednu od 3.000 najlepših plaža na svetu! (FOTO)

 
  • 6

Ovog vikenda zvanično otvorena kupališna sezona. Bogat program i ove sezone najavljuje ludo i zabavno leto na plaži koja je uvrštena na listu najlepših na svetu

"Beogradsko more" Ada Ciganlija zvanično je otvorena za kupače ovog vikenda i ove godine je nosilac "Plave zastave" za kvalitet plaže Savskog jezera.

Početak kupališne sezone će, kako se navodi na sajtu Gradske uprave, otvoriti finalno takmičenje u Sportskom spasilaštvu, koje se prvi put organizuje u Srbiji.

Posetiocima Savskog jezera, u predstojećoj sezoni, na raspolaganju će biti različiti besplatni zabavni i sportski programi, kao što su škole kajaka, plivanja, vaterpola, karatea...

Kada je reč o "Plavoj zastavi" koja će danas biti uručena JP "Ada Ciganlija", beogradsko kupalište je drugu godinu zaredom nosilac tog prestižnog priznanja za kvalitet plaže.

Na taj način Ada se, kako je ranije saopšteno iz JP "Ada Ciganlija" našla na listi najlepših plaža sveta na kojoj se ove godine nalaze 3.203 plaže i 646 marina.

(Tanjug / Telegraf)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA