Goreo Terminal 1 na Aerodromu Nikola Tesla! (FOTO)

 
  • 1

Na Aerodromu Nikola Tesla došlo je do izbijanja požara na Terminalu, gde se "čekiraju" putnici, terminal je zatvoren, a vatra je brzo ugašena, nije bilo povređenih

Na beogradskom Aerodromu Nikola Tesla izbio je požar u zgradi Terminala 1, gde se "čekiraju" putnici, vatra je brzo ugašena, a terminal je zatvoren, dok su dve osobe zatražile pomoć lekara, saznaje Telegraf.rs

Šef obezbeđenja Aerodroma Nikola Tesla u 3.37 časova dojavio je Vatrogasnoj brigadi Beograd da je izbio požar u zgradi Terminala 1, gde se čekiraju putnici pojedinih niskobudžetnih komapinija i za čarter saobraćaj.

Na lice mesta odmah je poslato šest vozila sa 27 vatrogasaca, koji su stigli do aerodroma za osam minuta. Oni su se pridružili vatrogasnoj jedinici aerodroma, a požar je brzo lokalizovan i ugašen, tako da je sprečeno njegovo širenje.

Kako saznaje naš portal, dve osobe su zatražile pomoć u kolima Hitne pomoći Aerodoma Nikola Tesla.

Zbog požara zatvoren je Terminal 1, ali se avio-saobraćaj sa Terminala 2 odvija nesmetano.

Požar je izbio na elektroormanu, koji je bio fiksiran na betonskom stubu, a zatim se preneo na elektroinstalaciju u spuštenom plafonu iznad glavnog ulaza Terminala 1.

Uzrok požara biće utvrđen nakon istrage kriminalističke policije.

(E. T.)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    31. maj 2013 | 10:33

    "Pozar je izbio na terminalu gde se cekiraju nisko budzetni putnici" Pre cu leteti tim nisko budzetnim kompanijama nego Jat-ovim gde piloti guse putnike dimom od cigareta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA