KOLEKTIVNA SVADBA: 222 para sklopilo brak u Beogradu!

 
  • 1

- Parovi su iz svih krajeva naše zemlje, ali ima ih i iz Amerike, Kanade, Austrije i bivših jugoslovenskih republika. Venčanje će biti još glamuroznije nego prethodnih godina, jer je jubilarno - izjavio je predsednik Organizacionog odbora Milan Krkobabić uoči ceremonije

U Beogradu je danas održano kolektevno venčanje, tradicionalna manifestacija u okviru koje je ove godine brak sklopilo 222 para!

Ceremonija ispred Skupštine grada održana je ove godine po 15. put, a okupljen je, do sada, rekordni broj parova. Parove koji su rešili da se venčaju u okviru manifestacije "Svadba za maštanje" očekuju i brojni pokloni.

- Parovi su iz svih krajeva naše zemlje, ali ima ih i iz Amerike, Kanade, Austrije i bivših jugoslovenskih republika. Venčanje će biti još glamuroznije nego prethodnih godina, jer je jubilarno - izjavio je predsednik Organizacionog odbora Milan Krkobabić uoči ceremonije.

Manifestacija je počela velikim balom ispred Hotela "Moskva”, posle čega su mladenci krenuli put Starog dvora, gde je obavljeno venčanje.

- Beograd će tog dana biti još belji, jer generalno ništa nije lepše i veselije od tradicionalne srpske svadbe - kazao je Krkobabić.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera kojot,

    18. maj 2013 | 17:37

    Nek vam je sa srecom! I da nam rodute mnogo srpskih deca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA