Seksualni manijak u naselju Braće Jerković napada žene, siluje ih i pljačka!

 
  • 4

U naselju Braće Jerković pojavio se manijak star oko 43 do 45 godina, visine od 172 do 175 cm u plavom prsluku koji svakoj žrtvi otima nakit i zlostavlja je. Deci pokazivao genitalije

U naselju Braće Jerković pojavio se seksualni manijak, koji je po opisu žrtve i očevidca star oko 43 do 45 godina, visine od 172 do 175 cm, težine oko 70 kg, kosa crna, nosi prsluk teget boje, a svakoj žrtvi otima nakit i ostale vredne stvari i seksualno ih zlostavlja!

Na društvenoj mreži Fejsbuk opisano je nekoliko napada ovog manijaka. Prvi se dogodio pred Uskrs u ulici B. Jerkovića između zgrada br. 52 i 54. Manijak je stariju gospođu verbalno zlostavljao, pokušao je da joj otme torbu, kada je naišao svedok. Žrtva je rekla očevidcu da ju je verbalno zlostavljao s namerom da je siluje i otme joj torbu.

Drugi napad desio se nad starijom žensom osobom od 80 godina u ulici B. Jerković izmedju brojeva 58 i 62. Napadač joj je oteo torbu s novčanikom, a zlostavljao je fizički i verbalno.

Treći napad po istom scenariju u istom okruženju desio se žrtvi od 45 do 50 godina starosti, u stambenoj zgradi, kada joj je oteo zlatni nakit zlostavljavši je.

Manijak je primećen i kod osnovne škole Branislav Nušić (deca od prvog do četvrtog razreda) u ulici Siva Stena između kafića Stone i kontejnera. Tada je posmatrao decu koja se igraju u dvorištu škole i pokušavao da ih namami, pri čemu je pokazivao deci svoje genitalije.

U beogradskoj policiji kažu za Telegraf da do sada nisu primili nijednu prijavu građana i dodaju da će odmah poslati ekipe da provere ove navode.

- Nismo imali do sada nijednu prijavu o pojavi ovog manijaka. Odmah ćemo poslati ljude na teren da provere sve ove navode, a njima će biti i prosleđen opis ove osobe za koju se sumnja da je izvršila više krivičnih dela - kažu u policiji.

(D. Z. / Foto: Ilustracija)

Video: U čast Ivana Tasovca: Svečano otvaranje koncertne sezone Beogradske filharmonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena Ivanovic

    9. maj 2013 | 15:20

    ja se pitam jel moguce da novine znaju za ove napade gde oni znaju i starost zrtava koje su napadnute a da policija nema pojma.svasta.

  • Istina

    9. maj 2013 | 21:45

    Deca iz Nusica su se zalila kako su ga videla da pokazuje genitalije i da se mota tuda oko skole!

  • Marina Marković

    10. maj 2013 | 10:13

    Uhapsice ga tek kad siluje ili ubije neko dete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA