Otvaranje "Stadion šoping mola" ipak u aprilu

 
  • 0

Umesto da bude otvoren danas, kao što je prvobitno najavljeno, ovaj šoping centar na Voždovcu biće otvoren u aprilu, do pomeranja došlo na molbu zakupaca poslovnog prostora

Umesto da bude otvoren danas, kao što je prvobitno najavljeno, “Stadion šoping centarna Voždovcu biće otvoren u aprilu.

Za tačno tri nedelje potrošači će zaviriti u objekat u Zaplanjskoj površine 75.000 kvadarata, na tri sprata i sa fudbalskim stadionom na krovu.

Do pomeranja je, prema nepotvrđenim informacijama, došlo na molbu zakupaca poslovnog prostora, koji su hteli da malo udalje termin otvaranja voždovačkog tržnog centra od prošlonedeljnog šoping mola “Merkator” na Karaburmi.

Za sada je izvesno da će se u lokale, među kojima je više od 90 odsto zakupljeno, useliti brojni poznati brendovi.

Tako će od 10 do 22 sata na 30.000 maloprodajnog prostora Voždovčani moći da kupuju u “Mekdonaldsu", “KFC-u, “Njujorkeru", “Sportini", “intersportu”, Karpisi”, “Planeta sportu”, “Kotonu”, “Beba kidsu”…

U tržnom centru će biti i pošta, knjižara “Vulkan”, parfimerija “Jasmin”, zlatara “Zlatarne Celje”, restorani tradicionalne i moderne kuhinje, fitnes centar od 800 kvadrata smešten na krovu, kod fudbalskog terena.

Potrošačima će na raspolaganju biti i hiljadu parking-mesta.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA