NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI POKLON: Preslatki štenci udomljavani danas na Trgu!

 
  • 0

Prvu put "Veterina Beograd" je na usvajanje ponudila i štence koji su prošli tretman čipovanja i sve potrebne vakcinacije! Praznična akcija usvajanja pasa biće tokom decembra organizovana na nekoliko najprometnijih gradskih lokacija

Akcija usvajanja pasa "Najbolji prijatelj - najlepši poklon" organizovana je danas na Trgu republike u Beogradu. Akciji su prisustvovali gradski sekretar za stambeno-komunalne poslove Predrag Petrović i pomoćnik za sektor zoohigijene Vladimir Terzin.

- Ovo je prvi put da je VU "Veterina Beograd" na usvajanje ponudila i štence, jer su napušteni štenci, koji odnedavno imaju poseban smeštaj u beogradskim prihvatilištima, prošli neophodni tretman, čipovanje i sve potrebne prve vakcinacije - naveli su iz ove ustanove.

Praznična akcija usvajanja pasa biće tokom decembra organizovana na nekoliko najprometnijih gradskih lokacija, koje će zainteresovani sugrađani moći da posete i najlepšim poklonom obraduju sebe ili svoje najmilije. Lokacije na kojima će se udomljavati psi su TC "Ušće", "Delta siti" i Novogodišnji vašar na Beogradskom Sajmu.

(M. R. / Tanjug)

 

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA