SNS: Đilas da podnese ostavku, grad zimi ne funkcioniše!

 
  • 3

Šef odborniče grupe naprednjaka u Skupštini grada Aleksandar Jovičić pozvao je gradonačelnika da podnese ostavku

Šef odborniče grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Jovičić pozvao je Dragana Đilasa da podnese ostavku na današnjoj sednici zato što grad u zimskim uslovima ne funkcioniše.

- Pitanje za gradonačelnika Dragana Đilasa je da li je spreman da podnese ostavku jer gotovo ništa ne funkcioniše u ovom gradu, od toga da se ne čisti sneg koji nas je iznenadio u decembru po drugi put za dve godine, pa do toga da će se za tri milijarde smanjiti subvencije javnim preduzećima - rekao je Jovičić novinarima ispred skupštinske sale.

Odbornici su po skraćenom postupku usvojili nekoliko tačaka dnevnog reda, poput rešenja o obrazovanju Gradskog štaba za vanredne situacije.

Po tom rešenju, za komadanta štaba imenovan je gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, za njegovog zamenika Slobodan Šolević, član gradskog veća, i za načelnika Sanja Vuksanović Žugić.

(Telegraf.rs / Tanjug, Blic)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Swemirce

    15. decembar 2012 | 08:29

    Naravno da grad ne funkcionise, pokupio pare za BUSPLUS, maltretira ljude zbog ne placene karte..A juce na minusu u 25-ici vrata ne mogu da se zatvore, siba sa svih strana kao na planini, prevoz ocajan bez grejanja, prokisnjava, sramota! I necu ni dalje placati kartu dokle god uslovi ne budu normalni, pa neka dodje i komunalna i ovi niskorazredni kontrolori umisljeni da su sila.

  • Milana

    14. decembar 2012 | 14:17

    A gospodin Jovičić je? Inženjer, ima iskustva sa ovakvim poslovima, bilo šta slično?

  • gax

    14. decembar 2012 | 14:13

    A šta onda treba da uradi Vucevic u Novom Sadu? Ds se obesi o "Miletića"? Bolje nek malo gledaju kako njihovi vode ostale gradove pa tek onda da kritikuju.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA