STEFANOVIĆ: Rano je za smenu Đilasa, ali imamo većinu!

 
  • 5

"Kada budemo ponudili konkretna rešenja kojima ćemo poboljšati život Beograđana, tada ćemo razgovarati sa našim koalicionim partnerima i uveren sam da ćemo imati većinu", rekao je potpredsednik SNS-a

Predsednik Skupštine Srbije i potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović rekao je da za njegovu stranku smena najmoćnijeg demokrate sa mesta gradonačelnika Beograda ovih dana nije prioritet, ali da SNS kada pripremi teren sigurno okuplja većinu za rušenje Dragana Đilasa.

- Beograd ne doživljavam kao plen niti vlast želimo zbog vlasti. Kada budemo ponudili konkretna rešenja kojima ćemo poboljšati život Beograđana, tada ćemo razgovarati sa našim koalicionim partnerima i uveren sam da ćemo imati većinu - rekao je on.

On je negirao da postoji bilo kakav dogovor između naprednjaka i Dragana Đilasa i rekao da ga "neće ni biti".

Stefanović je istakao da očekuje brzu i odlučnu reakciju države u rasvetljavanju afere prisluškivanje.

- Pretpostavljam da je interesnim grupama zasmetala borba protiv korupcije i kriminala... Nije na meni da se time bavim, ali očekujem brzu i odlučnu reakciju države. U ovom slučaju ni ja niti bilo ko iz SNS-a ne odustaje - kaže Stefanović.

(D. Z. / Izvor: Alo!)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СрбИН

    11. decembar 2012 | 13:52

    Небојша Стефановић звани "Слина".

  • Jagoda

    10. decembar 2012 | 22:23

    Ne znate kako da se izborite sa običnim snegom :( O kakvom vi onda rešenju pričate gospodo iz sns-a? Vama je očito najveći problem Đilas i jedino ste se usredsredili na iznalaženje mogućnosti na koji način njega da uklonite

  • Milana

    10. decembar 2012 | 13:29

    Izjava godine je da ne želite vlast zbog vlasti, niti zbog plena... Baš me zanima šta bi neki od vas radili da niste u politici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA