PENZIONERIMA U SUSRET: Stariji od 65 godina ne moraju lično da dopune "BusPlus" kartice

 
  • 1

- To može da učini neko umesto njih, s tim što je važno zadržati slip sa prodajnog mesta kao dokaz o kupovini. Dopuna po ceni od 400 dinara važiće od dana kupovine do 31. decembra 2013. godine - saopštili su u preduzeću "Bus Plus"

Građani stariji od 65 godina ne moraju lično da dopunjavaju svoje "BusPlus" kartice za narednu godinu, već umesto njih to može da uradi neko drugi, uz obavezu da zadrži slip sa prodajnog mesta.

Stariji Beograđani dopunu svojih kartica mogu da izvrše na svim prodajnim mestima, po ceni od 400 dinara.

- Napominjemo da naši stariji sugrađani ne moraju lično da dopune svoje vozne isprave za nastupajuću kalendarsku godinu. To može učiniti neko umesto njih, s tim što je važno zadržati slip sa prodajnog mesta kao dokaz o kupovini. Dopuna po ceni od 400 dinara važiće od dana kupovine do 31. decembra 2013. godine - navodi se u saopštenju preduzeća "Bus Plus".

Takođe, iz ove kompanije podsećaju građane koji još nisu izvadili svoje personalizovane kartice u ovoj kategoriji da to mogu da učine na jednom od mesta za izdavanje: u suterenu Robne kuće "Beograd", na postojećim prodajnim mestima GSP i Laste, u TEMPO prodavnicama (Viline vode bb, Obrenovački drum 3, Auto-put za Zagreb 35) i mt:s poslovnicama (Bulevar umetnosti 16 a, Obilićev venac 2). Cena izdavanja "BusPlus" kartice iznosi 250 dinara.

(E. T.)

 

 

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA