SAZNAJEMO: SNS danas zove socijaliste da ruše Đilasa!

 
  • 0

Čelni ljudi Srpske napredne stranke održaće danas sednicu Glavnog odbora, na kojoj će biti razmatrano pitanje promene vlasti u glavnom gradu

Srpska napredna stranka održaće u 17 sati u Sava centru sednicu Glavnog odbora stranke, najavio je njen lider i prvipotpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, a jedna od tački dnevnog reda biće i smena vlasti u Beogradu, saznaje Telegraf.

- Na sednici bi, pored svih drugih tekućih pitanja važnih za stranku, trebalo da bude pomenuto i ono u vezi sa smenom vlasti u Beogradu, jer postoji uverenje da imamo potrebnu većinu u Skupštini grada - kaže naš dobro obavešteni sagovornik iz ove partije.

Kako saznajemo, nakon ove sednice trebalo bi da bude upućen poziv budućim koalicionim partnerima na lokalu, DSS-u i koaliciji oko socijalista, na pregovore i konkretan dogovor.

Aleksandar Vučić izjavio je ranije da SNS ima većinu za vođenje Beograda, ali da se on u to neće mešati.

- Ako me neko pita ko ima većinu, kažem da mislim da imamo većinu, a ona će biti zasnovana na pravu i broju odbornika, ako do toga dođe - rekao je Vučić.

(D. Z.)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA