Ivan iz Vrbasa za 35 dinara dobio stan u nagradnoj igri Uzmi račun: "Nisam poverovao sve dok me nisu zvali"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ivan Silvester iz sela Kucura kod Vrbasa dobitnik je stana od 46,63 kvadrata u beogradskom naselju Zemunske kapije.

- Pre početka izvlačenja bio sam u dvorištu da donesem drva da podložim. Rekoh, daj da pogledam izvlačenje jer kao da sam nešto predosetio. Vidim svoje ime i prezime na ekranu, ali piše Vrbas. Kažem sebi da to nisam ja jer nas u ovom kraju ima dosta. Zove me kolega iz Sombora i čestita. Odgovaram mu da to nisam ja. Zvoni telefon, poziv iz Beograda. Tek tad sam poverovao.

Proslava tek sledi...

- Okupili smo se i proslavili uz rakiju. Legao sam u tri, ustao u šest, sat se promenio nisam znao ni koliko je sati. Slavlje tek moram da napravim kad uzmem ključ i da častim radnice iz prodavnice koje su mi sakupljale račune. Ove godine sam poslao 22.000 računa. Prošle godine 12.000, a slao sam i koverte u ono vreme - kaže nam Silvester, koji je po struci tehničar elektronike:

- Razmišljao sam o tome šta ću ako dobijem stan. Živim u kući koju mi je ostavio deda, ovde sam navikao. Videćemo....

Podsetimo, kako smo juče objavili, u prvom izvlačenju novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", jedan od dva stana u beogradskom naselju Zemunske kapije, pripao je Gordani Trajković iz Vranja.

Mesto prometa računa je Vranje, a visina dobitnog računa je 35 dinara, a račun je plaćen gotovinski.

Ekipa Radio televizije Vranje prva je stigla do doma dobitnice stana, razgovarala sa njom i zabeležila radost na licu Gordane Trajković.

- Bila sam na poslu u toku izvlačenja i nisam sama čula ovu divnu vest. Presrećna sam! Komšinica mi je javila, a onda sam po povratku s posla otišla svojoj kući i pogledala snimak. Osećaj je fenomenalan. U tom stanu će živeti moj sin, on već živi i radi u Beogradu, a sada će živeti u svom stanu. Poručujem svima da veruju, ja sam verovala da ću dobiti stan i eto, ostvarilo se, istakla je Gordana Trajković, dobitnica stana u Beogradu - poručila je ona.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Promocija knjige "Crteži i kaligrafija F.M. Dostojevskog" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA