"Evo šta imam protiv džibera koji su došli u Beograd": Olji smetaju došljaci, okačila prizor koji joj smeta

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Reakcije su bile podeljene

Olja, rođena Beograđanka, kako sama tvrdi, nije mogla da sakrije svoje iznenađenje kada je zatekla neuobičajenu scenu na ulazu u zgradu. Na mreži "X" objavila je fotografiju žica s okačenim peškirima i napisala:

- Kad me pitaju šta imam protiv džibera koji su došli iz zapi*kovine u Beograd. I šta je sledeće? Poljski klozeti ispred zgrade, da ih podsećaju na zavičaj?

Reakcije su bile podeljene, neki su branili pravo svakoga da živi i ponaša se u skladu sa svojim navikama, dok su drugi kritikovali njen stav prema došljacima.

- Koji je tvoj beogradski pedigre? Jeste li došli sa Sulejmanom ili sa kraljem Dragutinom?", "Ma da, zabranite ljudima koji nemaju mašine za sušenje veša da žive u Beogradu", "Odu u Italiju i slikaju ove štrikove kako je slatko, ali kod kuće su džiberi", neki su od komentara.

Ipak, bilo je i onih koji se slažu sa Oljom, te navode, da Beograd više nije ono što je bio.

"Nikada kao mladić o tome nisam razmišljao, nekako je Beograd sam o tome brinuo, danas je Beograd zgažen hordom prostaka i malograđana, previše kulturnih i obrazovanih je napustilo Beograd, a zamenilo ih je više nekulturnih i neobrazovanih, kulturni disbalans", "Još kad bacaju smeće ispred vrati, ili preko prozora", "Verujem da će neko i smederevac uskoro založiti", glase komentari u nastavku.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Radeta Šerbedžije sa orkestrom Zapadni kolodvor u mts Dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    27. oktobar 2024 | 15:37

    Svaki srpski grad je gospodskiji od Beograda, treba samo zaći par ulica van onih glavnih.

  • Tramp

    27. oktobar 2024 | 16:29

    Vidi procentualno odakle je najviše naselilo Beograd...A ti si sigurno ostala poreklom još od Rimljana...Singidunumka😂😂😂😂

  • Mikac

    27. oktobar 2024 | 16:24

    U potpunosti podržavam moju sugrađanku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA