"Sirotinji na Vračaru uvek sve smeta": Bahato parkiranje na pešačkom prelazu pored škole u Beogradu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prolaz je naravno bio posebno presečen deci koja se svakodnevno kreću tim delom ulice

Na Vračaru je juče zabeležen bahati incident. Naime, na pešačkom prelazu kod Osnovne škole Jovan Miodragović, jedan vozač parkirao je svoj automobil na samom pešačkom prelazu, što je onemogućilo prolaz ljudima.

Prolaz je naravno bio posebno presečen deci koja se svakodnevno kreću tim delom ulice, iako je bila subota, a ova situacija je završila i na internetu.

Kako je ulica u blizini škole obično prometna, a ovakvo parkiranje dodatno pogoršava situaciju, jer otežava kretanje i ugrožava sigurnost najmlađih, malo je reći da su korisnici društvenih mreža bili besni.

"Ma nema veze, nema škole", "Pa čovek vozi BMW, pa ima pravo bar toliko", "Vama je samo krivo jer nemate ovakav auto", "Sirotinji uvek sve smeta", samo su neki od besnih i ironičnih komentara.

Nažalost, ovo nije jedini slučaj bahatog parkiranja u Beogradu, ali incident na Vračaru ponovo ukazuje na potrebu za većim nadzorom i disciplinom na ulicama, posebno u blizini škola gde je sigurnost dece prioritet.

(Telegraf Biznis)

Video: Koncert Radeta Šerbedžije sa orkestrom Zapadni kolodvor u mts Dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA