"I ja želim da sedim": Momak "oduvao" bakicu u beogradskom tramvaju, usledila je još sramnija scena

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Jedan putnik beogradskog tramvaja posvedočio je o skandaloznoj sceni u kojoj su akteri bili jedan mladić, naizgled zdrav i prav, kao i jedna baka.

"Gospodin koji sedi u tramvaju broj 14 nije ustupio mesto bakici koja ga je zamolila da to uradi! Rekao je: 'Pa i ja želim da sedim!' Molim anonimno! Kada je izlazio iz tramvaja, rekao je: 'Mamu vam ****, gospođo!' Pa gde ide ovaj svet!? Šta se događa?", komentar je na IG stranici Serbia live Beograd.

Nisu retke slike ignorisanja starijih osoba, okretanja glave, kuckanja poruka i prizora u kojima se mladi prave da ne vide da je nekome kraj njih mesto mnogo potrebnije, ali ovakva rasprava, ako je verodostojno opisana, mnogo je više od bezobrazluka.

Ukoliko je momak psihički zdrav, ovakvo ponašanje je veoma zabrinjavajuće.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan Ktć

    25. oktobar 2024 | 11:30

    Bio sam u autobusu kad se desila sledeća situacija. Ulazi mlađi čovek sa malim detetom na prednja vrata. Stariji gospodin od oko 70 god. ustaje i ustupa mesto detetu. Na sledećoj stanici ustaje devojka sa prednjeg sedišta i izlazi. Otac deteta se " hladno" uvalio na to mesto, a stariji čovek ostade da stoji. Postali smo mnogo sebični, čast izuzecima.

  • Milovan

    25. oktobar 2024 | 10:33

    Neka baka i stariji idu svojoj kući i sede a mlađi rade i umorni su.

  • Lona L

    25. oktobar 2024 | 11:58

    Imam dosta godina, ali kad sam bila mlada i radila, bila sam veoma umorna i bilo mi je muka. Nisu svi mladi orni da stoje u punom autobusu. Svakako je ružno opsovati baku, ali generalno mislim da nisu mladi dužni da ustanu, ukoliko im je to teško.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA