Kamenovan BG voz: "Ovo je četvrto kamenovanje voza za manje od tri nedelje"

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je ponovo kamenovan BG voz koji saobraća na relaciji Ovča - Resnik i da su na njemu razbijena stakla na vratima.

Vesić je naveo da se kamenovanje dogodilo sinoć od strane NN lica na stajalištu Kijevo u 22:50 sati i da je policija završila uviđaj, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ministar je oštro osudio ovaj incident, navodeći da se takva vrsta vandalizma i bahatosti ne dešava prvi put i podsetivši da je nedavno kamenovan i brzi voz "Soko".

Vesić je ukazao da je ovo četvrto kamenovanje voza za nešto manje od tri nedelje, a da je na ovom istom mestu pre neki dan kamenovan BG voz, što, kako je naveo, govori o tome da ovi incidenti nisu slučajni.

Ministar je uputio apel da se prestane sa uništavanjem državne imovine jer ona pripada svim građankama i građanima i izrazio očekivanje da će svi koji su kamenovali BG voz biti privedeni i procesuirani.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ružan prizor u BG vozu: Iščapkan hleb i ostaci hrane bačeni kod vrata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi

    23. oktobar 2024 | 10:43

    To vaspitanje izlazi iz kuce.Da mu je to tatino vladnistbo cuvao bi ga.Naci budalu i debelo jazniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA