Od danas dve autobuske linije menjaju trase: Evo kuda će se kretati 65 i 313

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tokom radova na redovnom održavanju Volgine ulice, na delu od zone raskrsnice sa Ulicom Ljubice Luković do autobuske okretnice "Zvezdara 2“, od 22. do 25. oktobra doći će do promena u radu linije 65, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Za vreme izvođenja radova doći će do zatvaranja predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će vozila sa linije 65 u oba smera saobraćati ulicama Severni bulevar, Volgina do okretnice „Zvezdara (stara okretnica)“ koja se nalazi u visini sportskog centra „Inge“.

Radovi na redovnom održavanju u Ulici Željka Milivojevića, na delu od zone raskrsnice sa ulicom 20. oktobra do zone raskrsnice sa Bilećkom ulicom, u periodu 22. do 27. oktobra doći će do promena u radu linije javnog prevoza 313.

Tokom radova doći će do zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će se vozila sa ove linije u oba smera kretati ulicama Ljubiše Miodragovića (Nine Kirsanove u smeru ka Mirijevu), Smederevski put, Kralja Petra I, Vojvode Stepe Stepanovića i dalje redovnom trasom.

(Telegraf.rs / Beograd.rs)

Video: Snimak nestajanja stare BAS-ove stanice: Koliko se ljubavi, suza, osmeha čekalo na ovom mestu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA