"Šeta gola, obe nužde vrši po hodnicima": Stanari zgrade na Zvezdari proživljavaju pakao zbog komšinice

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 29

Stanari jedne zgrade na Zvezdari tvrde da već dugo vremena proživljavaju pakao zbog jedne komšinice, koja ih, kako navode, maltretira i zagorčava im život.

Jedna od devojaka koja živi u zgradi je na svom TikToku objavila snimak, koji je za kratko vreme postao viralan, a u kojem navodi da je reč o starijoj ženi, psihički nestabilnoj, koja noću lupa, sedi gola ispred zgrade i vrši nuždu po hodnicima.

"Stvarno se izvinjavam, ali moram ovo ovde da snimim, jer mi zaista ne znamo više šta da radimo. Naime, u zgradi imamo nenormalan problem, nenormalan zaista. Živimo na Zvezdari, u zgradi gde živi starija žena koja je psihički bolesnik. Ta žena nema vodu i nema struju u stanu. Njen stan je jedna deponija izmeta i fekalija. I smrad u našoj zgradi je nepodnošljiv. Zaista je nepodnošljiv smrad. Ona maltretira ostale stanare. Lupa noću u cevi, konstantno se dere, kuca na vrata drugima, da izvinete sedi gola ispred zgrade. Vrši nužde po hodnicima. I u liftu", navodi devojka.

Ona kaže da u zgradi živi mnogo male dece i da su svi izloženi nenormalnoj situaciji.

"Nemamo pomoć ni od predsednice stanara koja je isto tako jedna babetina koju ništa ne zanima, koja živi malo u Americi i malo ovde, koja nam ne odgovara na pozive i na poruke i jednostavno ženu ne zanima. Mi ćemo nju smeniti, to je okej, ali konkretan problem nam se ne rešava. Policija je dolazila mnogo puta, komunalna, ne znam, patrole, Hitna pomoć je dolazila, vodili su je i ovo traje već predugo", rekla je devojka.

@basic_but_glam Preocajni smo svi...Ne mozete ni da zamislite kroz sta prolazimo,nisam htela previse da detaljisem... Policija,centar za socijalni rad,niko ne radi nista konkretno!!! @Kurir @Blic TV @telegrafrs @Nova.rs @Vecernjenovosti !!! #fyp #warning #upozorenje #uzas #pomoc #policija #centarzasocijalnirad #apel ♬ original sound - Basic...but glam✨💋

Kako ističe, ona u zgradi živi svega godinu dana, ali zna da komšije već dugo imaju problem.

"Znači, žao mi je što moram ovako to da kažem, ali jednostavno mi ne znamo više što da radimo jer se ovo ne rešava. Niko nije došao konkretno da odvede tu ženu u neku ustanovu. Nama je prvo zaista nje žao jer je ona sama, nema nikoga, ali isto tako nam je žao i nas i naše dece koja su izložena hororu svaki dan u ovoj zgradi. Zamislite vi kada izađete iz stana i hoćete da odete do lifta, vi morate da otrčite do lifta, pozovete ga, vratite se u vaš stan jer ne možete da izdržite smrad jer vam kreće nagon za povraćanjem. Tako da se ja nadam da će ovaj video da dođe do bilo koga ko može na neki način da nam pomogne. Zato što je ovo zaista jedna horor priča i katastrofalni uslovi za život. I eto mi jednostavno više ne znamo šta da radimo i ko može da nam pomogne", dodaje.

(Telegraf.rs)

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlaja

    20. oktobar 2024 | 11:02

    Horor. A cemu sluze socijalne sluzbe i komunalci? Pre ce biti da drzava ne funkcionise

  • Miki

    20. oktobar 2024 | 11:22

    A sta je tebi sa ustima devojko?

  • SVM

    20. oktobar 2024 | 11:30

    Pa da ti kažem napućena. Ja sam pomislila da si ti ta koja se..po hodnicima. Prvo,da li si ti čula za demenciju. Očigledno ne. Žena je sama a leka za to nema. Prijavite socijalnoj službi da prvenstveno pomogne toj jadnoj ženi. O tebi sve govori to,što za ženu zaduženu za zgradu nazivaš babetinom. Je li ti sada bolje zbog toga. Nisi ti daleko od te titule. Budite humani pa kao stanari,komšije i ljudi pomozite toj ženi što luta hodnicima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA