Beograđanin video kako dostavljač radi nešto baš grozno, a onda je izneo nedopustivi rasistički zaključak

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Zabrinjavajuća rasistička poruka osvanula je na društvenim mrežama. Jedan Beograđanin ugledao je dostavljača koji je, po njegovom navodu, uradio nešto zaista neprihvatljivo i odvratno.

Ali, osuda takvog ponašanja koja je na mestu ne bi bila nikakav problem da je to prijavio kompaniji. Umesto toga, međutim, krivicu za neprihvatljivo ponašanje pripisao je rasnoj pripadnosti pojedinca, što je nedopustivo.

"Upozorenje!!! Dostavljač Indijanac ili već šta je ... uzima sladoled iz kese i oliže, i nakon toga vraća u kesu. Molim da ljudi prestanu da naručuju preko Glova da se otarasimo stranaca koji nam oližu i pljuju po našoj hrani što poručuju!!!", napisao je, ujedno navodeći ime kompanije dostavljača i vidikovačkog ugostiteljskog objekta odakle je hrana poručena.

(Telegraf.rs)

Video: Dostavljač pljunuo na hranu jer ga je iznervirao kupac koji mu je tražio jednu sasvim normalnu stvar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    18. oktobar 2024 | 09:47

    Индијанац???!!! Реците му да се они не смуцају по белом свету... Вероватно је мислио Индијац, али човек је највероватније Непалац или из Шри Ланке...

  • Boža zemunac

    18. oktobar 2024 | 10:44

    Beograđanin je u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA