Dvojica kamiondžija krče sebi put "na bezobrazluk", prekršili 3 propisa na prometnoj raskrsnici u Beogradu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Da li su uspeli slučajno da prosuste da naprave neki? Rano jutro, raskrsnica na Novom Beogradu i čitalac koji nije verovao svojim očima.

Svedoci smo sve bahatije vožnje i kršenja saobraćajnih propisa posebno u prestonici a situacija koju je zabeležio naš čitalac na Novom Beogradu svakako je dokaz ovoj tvrdnji.

Rani jutarnji časovi na Novom Beogradu i "pripreme" živaca vozača za špic koji sledi uzburkala je situacija na rasksrnici Jurija Gagarina i Antifašističke borbe na Novom Beogradu. Naime, čitalac koji nam je prosledio materijal kaže da nije mogao da veruje u ono šta se dešava.

- Kao i svakog jutra pre 7h bio sam na raskrsnici pokušavajući da se prestrojim u traku za skretanje levo. Čovek u vozilu ispred mene ostvio je ogroman prostor za tri kamiona da se uključe i čekao da dva iz trake za pravo to i učine, jer im je migavac za levo sve vreme blinkao. Međutim, nisu to učinili. Otvara se zeleno za pravo i oni ostaju da stoje u toj traci praveći haos i gužvu ostalim učesnicima u saobraćaju. Na kraju su iz trake za pravo krenili da rade polukružno, koje je znakom zabranjeno na ovoj raskrsnici, na crveno svetlo prošli, i tako zatvorli i soabraćaj koji je krenuo iz drugog pravca raskrsnice. Samo pukom srećom nije bilo nikavog incidenta. - tvrdi naš sagovornik.

Nažalost, sve je više snimaka bahate vožnje koja može ugroziti kako život vozača tako i ostalih učesnika u saobraćaju a da stvar bude još "luđa" u ovoj konkretno situaciji radi se o profesionalnim vozačima posebne kategorije, što je još strašnije i tužnije.

Budite oprezni u vožnji, poštujte saobraćajne propise i time sačuvajte kako svoj tako i živote drugih ljudi.

Video pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Vozača šlepera mrzelo da čeka pa u polukružno krenuo na crveno svetlo: Dokle više bahatost?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soća

    16. oktobar 2024 | 14:24

    Ne može im niko ništa jer kaznu plate pa voze dalje.

  • Дража

    16. oktobar 2024 | 14:20

    Исти овај што снима је после њих урадио полукружно, иако се види да је забрањено! Сви на овој раскрсници праве хаос, семафор за лево траје кратко, а они сви иду ту и раде полукружно уа мост на Ади иако десно имају условно и пењање на мост после старог бувљака, чак има и табла Мост на Ади, али не знају...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA