Opština Voždovac Milici ispunila rođendansku želju

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Milica Marković iz Šumica i predsednica Opštine Voždovac Bojana Jakšić srele su se na prijemu građana u ovom naselju. Tada je u razgovoru Milica otkrila svoju želju, a to je da ima laptop.

Predsednica Jakšić saznavši da će uskoro Milica koja boluje od cerebralne paralize napuniti 21. godinu, organizovala je svečani prijem u svom kabinetu na kome je devojčica došla u pratnji majke Zorice.

Milicu su dočekali svi članovi Veća i funkcioneri i čestitali joj rođendan uz najlepše želje, poklone i tortu.

Opština Voždovac Foto: Promo/ Opština Voždovac

-Mnogo smo srećni što svoj rođendan proslavljaš sa nama. Ti si devojka čiji me je osmeh odmah razoružao kada smo se upoznale. Želim da znaš da smo mi uvek tu za tebe i da šta god bude prepreka u tvom odrastanju ili kretanju, mi ćemo pokušati da kao Opština to rešimo. Danas ćemo ispuniti tvoju želju jer smo ti kao rođendanski poklon kupili laptop, a evo i buket cveća za devojku koja je ispunjena radošću. Mi želimo da svako dete bude srećno - rekla je Jakšić.

Opština Voždovac Foto: Promo/ Opština Voždovac

Milica nije mogla da sakrije svoje oduševljenje i zahvalila se svima koji su joj ovaj rođendan učinili najlepšim do sada.

-Hvala vam na ovakvom iznenađenju. Hvala vam i na ovim divnim poklonima. Ja obožavam da radim na kompjuteru i da gledam zanimljive emisije i serije. Ulepšali ste mi moj 21. rođendan i ovo ću pamtiti kao najlepši susret - rekla je Milica.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Bećerić: Pošto ni mi advokati ni sudija nismo doktori, sud će raditi po onome što je komisija rekla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • + 41

    14. oktobar 2024 | 15:34

    Bravo za Milicu ali nije to poklon opštine nego ljudi cele opštine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA