"Pažljivkova pravila u saobraćaju" na Paliluli

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U okviru "Dečije nedelje", Savet za bezbednost saobraćaja Gradske opštine Palilula u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije organizovao je na interaktivnom poligonu u OŠ "Dr Arčibald Rajs" na Karaburmi, edukativnu radionicu za najmlađe o pravilima ponašanja u saobraćaju.

Predsednica Gradske opštine Palilula Ivana Medić učestvovala je u edukativnoj radionici, zajedno sa predsednikom Saveta za bezbednost saobraćaja Aleksandrom Karadžićem, svojim saradnicima i više od 150 učenika prvog i drugog razreda, u nameri da se deca što bolje edukuju, kako bi bila što bezbednija na putu od kuće do škole.

Posebnu pažnju najmlađih izazavao je proslavljeni automobilista Dušan Borković, veliki promoter sigurne vožnje i poštovanja pravila ponašanja u saobraćaju. Pored interaktivnog poligona organizovana je i edukativna predstava "Pažljivkova

pravila u saobraćaju", sa ciljem da deca, kroz igru, prolaze različite situacije u saobraćaju kako bi naučila na koji način treba da se ponašaju u saobraćaju i šta tačno treba da rade u određenim situacijama.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA