Mala sunca obasjala ulice Leštana: Prelep prizor dece, ali i duboko uznemirujući, ZAŠTO ovo radite?!

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu osvanuo je predivan prizor grupe dece iz jednog vrtića koja je izašla je u šetnju sa vaspitačicama, ali tako da je svako dete na glavi nosilo izrezano sunce. Ipak, prelepa scena ostala je u senci nečega uznemirujućeg - mališani su morali da hodaju ulicom jer su vozači svoje automobile parkirali tako da je prolazak trotoarom doslovno nemoguć.

Da je parking u Beogradu teško naći, mogu da posvedoče i vozači i pešaci, ali rešenje nikako ne sme biti nađeno na trotoaru, naročito na takav način da onemogući pešacima prolaz.

Ova vrtićka grupa je upravo iz tog razloga morala da hoda ulicom za koju se ne može reći da nema saobraćaja uopšte, naročito jer je čak i tokom snimanja jedan automobil prošao.

Srećom, u istom smeru kao i vrtićka grupa.

U komentarima većina je u predivnom snimku videla isti problem - bahato parkiranje.

Ukoliko nekako zanemarimo činjenicu da su mališani morali da šetaju saobraćajnom trakom, svakako su jedan od najlepših prizora koje su građani mogli da vide danas u Leštanima.

(Telegraf.rs)

Video: Nusret Heljo, volonter iz Sarajeva: "Prvi smo ušli u selo u kome je stradala trudnica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA