Penzioneri sa Palilule u Banji Koviljači

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Predsednica opštine Palilula Ivana Medić ispratila je jutros grupu od sto penzionera na još jedan nezaboravan izlet. Ovaj put, naši najstariji sugrađani biće u prilici da posete neke od najznačajnijih destinacija u okolini i rodnom kraju Vuka Stefanovića Karadžića.

Izlet počinje posetom manastiru Tronoša, veličanstvenom duhovnom nasleđu srpskog naroda iz 14. veka. Nakon toga, sledi poseta Tršiću, rodnom mestu Vuka Karadžića, gde će naši penzioneri imati priliku da razgledaju muzej i upoznaju se sa životom i radom velikog reformatora srpskog jezika. Noćenje ih očekuje na obali reke Drine, u prelepom pejzažu prirode između Gučeva i Majevice.

Tragom prirodnih dragulja Srbije, put će ih odvesti do Sunčane reke, gde će uživati u svežem vazduhu i opuštanju uz zvuk vode. Na kraju, izlet se završava posetom i kratkim boravkom u Banji Koviljači.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    8. oktobar 2024 | 12:35

    A šta rade druge Opštine? Ima li nade za penzionere u bilo kom pogledu? Pre covida bilo je toliko sadržaja. Došli neki novi klinci. Hajde, Stari Grad! Imate toliko starih, a ništa se ne događa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA