Nastavljaju se radovi u Kumodraškoj ulici, ovo su trase gradskog prevoza

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tokom radova na obavljanju komunalne delatnosti održavanja ulica i opštinskih puteva, koje izvodi JKP „Beograd put“, biće obustavljen saobraćaj i zauzet kolovoz u Ulici Kumodraškoj, od Ljubićke do Vojvode Đurovića i od Ulice vojvode Đurovića do Vitanovačke, na teritoriji opštine Voždovac, u vremenskom periodu od 7. 10. 2024. do 17.10.2024. godine, najavljuje Sekretarijat za saobraćaj.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će vozila javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

  • Linije br. 18 i 39 će se kretati u oba smera ulicama Vojvode Stepe – Ljube Vučkovića – Dinka Tucakovića – Kumodraška i dalje redovnim trasama,
  • Linije br. 25 i 25P će se kretati u oba smera ulicama Kruševačka – Miška Jovanovića – Peka Pavlovića – Zaplanjska – Darvinova – Braće Jerković i dalje redovnim trasama.

Vozila javnog prevoza će na izmenjenim delovima trasa koristiti sva postojeća stajališta, a vozila sa linija br. 18 i 39 u smeru prema Autokomandi i privremeno stajalište „Darvinova 1“ u ulici Dinka Tucakovića (Zlarinska), 5 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi u zoni raskrsnice sa ulicom Milke Grgurov (u visini kućnog broja 2a).

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako izgleda brza saobraćajnica Lajkovac - Divci: Sutra zvanično otvaranje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA