U nedelju "Biserna griva Donjeg Srema": Uživajte u Boljevcima

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Turistička organizacija Gradske opštine Surčin najavljuje dvanaestu „Bisernu grivu Donjeg Srema” u Nautičkom selu „Biser” u Boljevcima, na 35. kilometru Save. Sportsko-turistička manifestacija podrazumeva izložbu i takmičenje konja lipicanske rase u više kategorija.

U pauzama, građani će moći da posete srednjovekovne vitezove – Bele orlove i njihov izložbeni prostor, kao i streličarsko dvorište pored zgrade turističkog info-centra. U ovom info-centru, osim toga što se mogu dobiti sve informacije o turizmu Surčina, moguće je i kupiti suvenire, iznajmiti bicikl ili kupiti kartu za vožnju katamaranom, koja će biti organizovana na pun sat – u 13, 14, 15 i 16 časova.

Manifestacija je zakazana za 6. oktobar. Turistička organizacija GO Surčin organizuje ovu manifestaciju u saradnji sa Konjičkim savezom Srbije, ergelom „Bulić” iz Surčina, a sve pod pokroviteljstvom Opštine Surčin. Tu su i brojni prateći sadržaji: etno-bazar, takmičenje u kuvanju riblje čorbe, jahanje ponija, vožnja fijakerom, krstarenje Savom i drugo.

(Telegraf.rs)

Video: Policajci na konjima špartaju po celoj Autokomandi pred finale Kupa između Zvezde i Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA