"Čiko, mi smo mali i moramo trotoarom": Tužne poruke zakačene za šoferke kod vrtića u Beogradu

 
E. K.
E. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Problem pronalaženja parking mesta sveprisutan je u Beogradu, a juče je upravo zbog toga se na nizu automobila parkiranih kod voždovačkog vrtića pojavila tužna poruka koja bi trebala da probudi svest vozača.

"Čiko mi smo mali i moramo troroarom", piše rukom na belim papirima koje je nepoznata osoba zakačila o brisače parkiranih vozila.

Čitki rukopis i u dnu potpis: "Deca" uz ilustraciju dečaka i devojčice kako se drže za ruke.

Problem je i detaljnije objašnjen, a fotografije papira, kao i situacije u Pasmanskoj ulici obrele su se i na popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu.

"Auto je bio parkiran dva dana sigurno na samom ulazu u vrtic. U pitanju je Pasmanska ulica. U ulici skoro da stalno ima mesta, potrebno je samo napraviti jedan krug ili parkirati nekoliko metara dalje. Ovo je čist bezobrazluk parkirati se na samom ulazu, pogotovo ako auto ostane parkiran ujutru i preko dana kada deca idu u vrtic", navedeno je u opisu.

Problem parkinga zaista jeste sveprisutan u prestonici, ali reklo bi se da je najgore rešenje blokirati druge ljude kolima, a naročito ako su u pitanju i deca.

(Telegraf.rs)

Video: Juka: Fokus je na spasavanju ljudskih života

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    4. oktobar 2024 | 08:59

    Ponašamo se bahato, postala je rutina da mislimo samo na sebe, nek je meni dobro samo. Okrenimo se oko sebe, ne čekajmo da Pera krene prvi nešto. Budimo uljudni. Nije bitno koliko godina imamo neke stvari se prosto ne rade.

  • Boža zemunac

    4. oktobar 2024 | 09:07

    A šta radi pauk. Nosi gde ne treba a ne nosi gde treba.

  • Sirogoj

    4. oktobar 2024 | 09:47

    Ne parkiraju samo čike. I tete su jako bezobrazne i bahate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA