Važna informacija za sve koji prolaze pored Bogoslovije: Ova promena u saobraćaju počinje danas

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iz Sekretarijata za saobraćaj obaveštavaju građane da se saobraćajna traka u smeru od kružnog toka „Bogoslovija” prema Ulici mitropolita Petra otvara za saobraćaj u četvrtak, 3. oktobra.

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda izvodi radove na izgradnji fekalne kanalizacije i ulične vodovodne mreže u Ulici Dragoslava Srejovića.

Kanalizaciona mreža se nalazi na sredini kolovoza gde položaj i dubina iskopa ne omogućavaju bezbedno odvijanje saobraćaja pored zone radova, te je zbog toga obustavljen saobraćaj na deonici od broja 2 prema kružnom toku „Bogoslovija”.

Prvobitno je planirano da radovi i ovakav režim saobraćaja traju do 16. oktobra, ali zbog kolona vozila koje se formiraju, izvođač je promenio tehnologiju radova i najpre završava radove na kanalizacionoj mreži, a nakon toga će, za vreme radova na vodovodnoj mreži, za saobraćaj otvoriti saobraćajnu traku u smeru od kružnog toka „Bogoslovija” prema Mitropolita Petra, počev od četvrtka, 3. oktobra, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Stević: Za 7 dana sistem za automatsku detekciju prekoračenja brzine zabeležio 136 prekoračenja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA