Spremite se, dolazi Street Food Festival Zemunac

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tri dana gastronomskog užitka na Zemunskom keju!

Od 27. do 29. septembra, Zemun će postati epicentar gastronomskog užitka! Na Zemunskom keju, jednom od najlepših delova Zemuna, održaće se Street Food Festival Zemunac, gde će posetioci moći da uživaju u specijalitetima više od 15 poznatih gradskih gastro brendova.

Festival će ponuditi raznovrsne ukuse: od sočnih burgera, sušija, jamajkanske kuhinje, neodoljivih damplingsa, pa sve do italijanskih specijaliteta. Sveži i kvalitetni obroci pripremaće se na licu mesta, pružajući posetiocima jedinstveno gastronomsko iskustvo.

Uz vrhunske specijalitete, posetioce očekuje i odličan muzički program. Devet talentovanih DJ-eva, poznatih sa gradske muzičke scene, svojim nastupima doprineće nezaboravnoj atmosferi festivala. Uživanje uz omiljenu hranu, kao što su burgeri, corn dog, čuvene beogradske knedle, domaće kobasice i napolitanska pica, uz zvuke sjajne muzike, učiniće ovaj festival posebnim.

Street Food Festival Foto: Promo/ Marko Edge

Pored bogate gastronomske i muzičke ponude, festival će obezbediti i zone za opuštanje gde će posetioci moći da provedu kvalitetno vreme sa prijateljima i porodicom.

U skladu sa tradicijom Street Food Festival, Zemunac posvećen je zaštiti životne sredine. U saradnji sa projektom "Svaka limenka se računa", festival će skrenuti pažnju na važnost reciklaže i očuvanja životne sredine. Na različitim lokacijama biće postavljene kutije za odlaganje iskorišćene aluminijumske ambalaže, dok će promoteri sa specijalnim rančevima omogućiti posetiocima da recikliraju limenke na licu mesta.

Ulaz na festival je besplatan! Vidimo se od 27. do 29. septembra na Zemunskom keju, svakog dana od 13h do 23h.

Više informacija možete pronaći na našoj Instagram stranici: Street Food Festival.

Voli vas vaš ZEMUNAC Festival!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Održana akcija civilno-vojne saradnje "Otvoreni dan"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA