"Izvinite, koliko imate godina?" Pardon, ali ovo je slogan Dana seniora na Zvezdari!

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Gradska opština Zvezdara i ove godine, tradicionalno po 13. put, organizuje manifestaciju "Dani seniora na Zvezdari", koja će biti realizovana od srede 25. do petka 27. septembra, saopšteno je iz ove opštine.

Svečano otvaranje manifestacije je danas u 11 sati na platou ispred Gradske opštine Zvezdara u Bulevaru kralja Aleksandra 77. Svečano zatvaranje manifestacije biće u petak, 27. septembra, kada će se u Velikoj sali Mesne zajednice "Lipov lad", Bulevar kralja Aleksandra 298, u 19 sati odigrati pozorišna predstava "Izvinite, koliko imate godina?", po tekstu Radmile Urošević i u režiji Olivere Viktorović Đurašković.

Ulaznice za ovu pozorišnu predstavu su besplatne i mogu se preuzeti na blagajni Pozorišta "Pan teatar", Bulevar kralja Aleksandra 298, prvi sprat, na dan održavanja predstave, počev od 17 sati.

Dani seniora Foto: Beoinfo / Opština Zvezdara

"Dođite da zajedno obeležimo ‘Dane seniora na Zvezdari’ i uspešan rad Volonterskog servisa Zvezdare čiji volonteri, počev od osnivanja 14. februara 2011. godine, nesebično pružaju pomoć u kućnim uslovima, kao i u prostorijama Servisa, koje se nalaze u objektu Mesne zajednice 'Zeleno brdo' u Bulevaru kralja Aleksandra 395, našim sugrađanima kojima je neophodna pomoć u svakodnevnom životnom funkcionisanju, odnosno starima i bolesnima koji žive sami, kao i osobama sa invaliditetom, jednočlanim roditeljskim domaćinstvima sa bolesnom decom i decom sa problemima u razvoju”, saopšteno je iz Opštine Zvezdara.

(Telegraf.rs)

Video: Volonterski servis opštine Zvezdara realizovao podršku za više od 15.000 osoba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA