Zemun pruža priliku mladima da se oprobaju u kreativnom poslu: Naučite obradu fotografija i video zapisa

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kancelarija za mlade Gradske opštine Zemun, uz pomoć Ministarstva turizma i omladine, realizuje projekat "Kroz objektiv do uspeha – obrada fotografije i video-zapisa".

Kurs se sastoji iz tri dela. Prvi deo je Uvod u fotografiju (Istorijat fotografije, Uvod u fotografiju, Upoznavanje sa alatima za editovanje), drugi je Uvod u video-produkciju (Istorijat filma, Uvod u video-produkciju, Upoznavanje sa alatima za editovanje i obradu videa) i treći deo je Upravljanje bespilotnom letelicom i snimanje uz nadzor instruktora.

Projekat će se realizovati u prostorijama Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun, Kosovska ulica 9.

Praktični deo koji se odnosi na vožnju dronom biće obavljen na teritoriji gradske opštine Zemun, uz nadzor profesionalnog instruktora. Rok za prijavu je do kraja meseca, a broj mesta je ograničen!

"Prijavi se i kontaktiraj nas ukoliko ti je potrebno više informacija! Prijave i sve informacije možete dobiti putem mejla: kancelarijazamladezemun@gmail.com", saopšteno je iz Opštine Zemun.

(Telegraf.rs)

Video: Snimanje indijskog filma na mostu na Adi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA