Potpuno se zatvara Ulica Teodora Drajzera! Slede višemesečni radovi, ovo je alternativna putanja

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Tokom radova na rekonstrukciji distributivne vodovodne mreže u zaštitnom pojasu cevovoda u regulaciji postojeće saobraćajnice u ulici Teodora Drajzera, koje izvodi JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", do sutra je izmenjen režim saobraćaja u Ulici Teodora Drajzera, u zoni raskrsnice sa Bulevarom vojvode Putnika, Bulevarom Patrijarha Pavla i Bulevarom vojvode Mišića, najavljuje Sekretarijat za saobraćaj.

Ova izmena prošle nedelje dovela je do značajnih gužvi, o čemu je izveštavao i "Telegraf". Međutim, tu nije kraj radovima, jer ono što sledi je potpuno zatvaranje ulice po fazama.

"Nakon završetka prve faze za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Teodora Drajzera u punom profilu, po fazama, a zonu gradilišta će biti moguće obići sledećim ulicama: Bulevar vojvode Putnika, Topčiderska zvezda, Topčiderski venac, Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, u oba smera", saopštava Sekretarijat.

Ovi radovi su veoma važni, budući da je sa cevima već bilo problema na ovoj deonici. Marta prošle godine ulica je iznenada zatvorena u jutarnjem špicu zbog pucanja cevi.

Prema najava, rekonstrukcija će trajati 7 meseci.

"U petak, 20. 9. 2024. godine počeli su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Teodora Drajzera na opštini Savski venac. Rekonstrukcijom mreže planirana je zamena vodovodnih cevi u ukupnoj dužini od preko 2.000 metara, pri čemu će stare vodovodne cevi biti zamenjene novim liveno gvozdenim. Rok za završetak radova je sredina aprila 2025. godine", saopštava JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

(Telegraf.rs)

Video: Na teritoriji opštine Sopot radi se 18 kilometara puteva: "Podižemo komfor života građana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    23. septembar 2024 | 10:14

    Сачувај Боже! Ионако је стално био колапс, сад ће бити пакао!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA