Dejan upecao "beogradsko čudovište": Kada je riba zagrizla oteo mu se uzdah, iz Save izvukao soma kapitalca

 
J. O.
J. O.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Ribolovac Dejan je u Beogradu, na Savi, upecao ogromnog soma. Kada je riba povukla udicu, oteo mu se uzdah, a borba za izvlačenje "plena" na površinu trajala je duže od 30 minuta.

Dejan je bio strpljiv i uporan, a sa suprug ai on su komentarisali da se nadaju da će pecarski štap da izdrži težinu ribe.

- Samo da ga vidim. Biće ovo jedna od najvećih riba u mom životu - rekao je Dejan u videu koji je objavio na društvenoj mreži TikTok.

On se, tokom borbe da izvuče ribu iz vode žalio da riba toliko jako vuče da ga bole ruke, a u jednom momentu prokomentarisao je da je "upecao čudovište".

@cubadejan Beogradsko čudoviste na reci Savi!#som #beograd#srbija #monsterfish #siluro#fishing #pecanje #fyp #viral_video ♬ Glimpse (Slowed + Reverb) - Gabriel Albuquerqüe

Posle pola sata borbe, ogromna riba počela je da se praćaka na površini i tada je Dejan zaista shvatio šta se to zakačilo na njegovu udicu.

Dejan je potom ribu, uz malo muke, izvukao iz vode, a potom se fotorgafisao zauspomenu i gigantskog soma, za kog je rekao da sigurno ima 40 kilograma, pustio nazad u vodu, uz reči: "Hajde debeli".

(Telegraf.rs)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đina

    21. septembar 2024 | 11:38

    Vest sam čitala do kraja samo da bih videla da li ga je vratio u vodu. Bravo! Čovek peca iz ljubavi i zabave, ovo podržavam.

  • Zoran nemacka

    21. septembar 2024 | 11:34

    Bravooo!!! Svaka cast na ulovu i ogroman Respekt za vracanje ribe gde joj mesto za ove druge ribolovce skola!!!! ????

  • sinisa

    21. septembar 2024 | 11:14

    Bravo kralju💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA