Ovo su izmene u radi linija za Karaburmu koje počinju u ponedeljak

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Salvadora Aljendea u Beogradu – faza 2, na delu od TC "Karaburma" do raskrsnice sa Ulicom Pere Ćetkovića, od 23. septembra do 7. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Predmetna deonica će tokom radova biti zatvorena za saobraćaj, zbog čega će vozila sa linija javnog gradskog prevoza saobraćati na sledeći način:

  • linije 16, 23 i 25 će saobraćati na skraćenim trasama do stare autobuske okretnice "Karaburma" (stajalište "Husinskih rudara");
  • vozila sa noćne linije 32N će u oba smera saobraćati ulicama: Vojvode Micka Krstića, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea, Mirijevski bulevar i dalje redovnom trasom.

Uspostavlja se privremeno stajalište za liniju 32N "Salvadora Aljendea 1" u Ulici Salvadora Aljendea, ispred TC "Karaburma" (za smer ka Trgu republike).

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako teku radovi na izgradnji Nacionalnog stadiona: Postavljanje kamena temeljca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA